REM fázismérő ébresztő mobilon, működik?
Tehát méri, hogy mikor vagy a legalkalmasabb fázisban az ébresztésre, hogy ne legyél fáradt.
A működése olyasmi mint a csuklópántos ébresztőóráé, csak itt a mobil érzékeli a mozgást-hangokat.
Ébresztőóra:
Valóban képes jól mérni és használ? Ha akár hamarabb is felkelt, kipihentebb leszek, mert nem az alvási fázis közepébe rondít bele a vekker?
Sleep as an Droid-ot egy ideig használtam, és jelentem működik. Sokkal frissebben keltem addig, amíg használtam.
És poén a hangrögzítés is benne, volt, hogy visszahallgattam miket beszéltem álmomban; persze volt, hogy órákig csak mocsok erős horkolást vett fel.
Be kell állítani az ébresztőt mikor akarsz kelni és meg kell adni egy intervallumot, hogy az alvásfigyelés alapján mennyivel előtte ébreszthet fel - azaz ha 7-kor akarsz kelni de fél 7-kor már csak felszínesen alszol, felébreszthet-e.
Meg még van mindenféle, milyen hang, mennyire legyen érzékeny... a letöltőközpont fórumában biztos írnak róla.
Használtam egy ideig, érdekes volt látni az alvási fázisaim, az ébresztő is egész jó volt, kevésbé voltam álmos amikor erre keltem - viszont nem nagyon tudom használni mivel a párom előttem kel 1 órával, az ő ébresztőjére-szöszmötölésére meg mindig felébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!