Évek óta tartó állandó orrdugulás. Miért?
Állandó orrdugulással küszködök, körülbelül 1,5 éve, nem dohányzok, több alkalommal voltam fül-orr-gégészeten, voltam röntgenen, CT-n, ultrahangon, semmi komoly nem volt észlelhető. Amikor az orvos belenézett azt mondta teljesen tiszta, ennek ellenére az egyik orrlyukam mindig be van dugulva. Nem okoz semmiféle rendellenességet, de rendkívül kellemetlen ezzel együtt élni. A leletek alapján van egy nagyon enyhe orrsövényferdülésem ami az orvos szerint ezt semmiképp nem okozhatja, az orrkagylóknak sincs elvileg semmi baja. Az allergia tesztek is mind negatívak lettek. Az orrjáratok átmérője is rendben van. Használtam ennek ellenére orvos utasítására Nasonex-et, különböző allergia elleni gyógyszereket, de semmi sem használt. A főorvos nem tudott biztosat mondani rá, azt mondta elképzelhető hogy hiper érzékeny vagyok a környezetemben lévő porra, szennyeződésekre, de Ő is kínjában csak találgatott. Próbáltam ezenkívül még Aloe Verás orrspray-t is, szintén haszontalan. Esetleg van valakinek hasonló tapasztalata, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, mégis mi okozhatja ezt? Nagyon hálás lennék. Köszönöm előre is!
u.i.: Legalább féléve nem használtam semmilyen más jellegű orrsprayt, kizárólag az orvos által felírt allergia ellenit, illetve az Aloe Verásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!