Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet Idegbeteg vagyok?

Lehet Idegbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

16éves vagyok.utálok itthon lenni mert az anyám kikészit....

szinte egész nap a barátomnál vagyok,mert öt nem vagyok képes elviselni.

tegnap

rosszuléreztem magam hányingerem volt fájt a hasam és stb és orditott velem hogy menjek ide neki oda neki aztán meg takaritsam ki a házat ne ülljek.

ha a barátommal vagyok egy nap átlagosan 10-20x hiv fel .és állandoan azt kérdezi

mit ettél?mikor ettél?éhes vagy?mit fogsz edédelni?vacsorázni?mikor keltél fel?mikor feküdtél le?mit csinálsz?

minden ismerösöm elött leéget azzal hogy egyrészt szinte minden ruhát mamámtol vesz fel,lyukas zoknikba jár és a fehérnemüje mindig kinn van,rádásul indig kupi van itthon kivéve ha én rendbeteszem a házat.

annyira ideges vagyok hogy mostanában már hozzám se tud szolni senki sem ,és lefogytam 7kilot

2009. aug. 28. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, inkább édesanyád tűnik problémás személynek a leírásod szerint. Ne fenyegetőzz semmivel és ne kísérelj meg öngyilkosságot. Zárd rövidre: Kérd áthelyezésedet nevelőotthonba.
2009. aug. 28. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha anyukád felhív,akkor érdekli,hogy mi van veled.Ennek örülj is.Ha zavar az öltözködési szokása,mond meg neki-én is megmondtam,és megértette.Te pedig ne idegeskedj,nem vagy idegbeteg,csak túlzottan sok rajtad a stressz.Próbálj ellazulni,és akkor megint hozzád fognak szólni :)
2009. aug. 28. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem vagy idegbeteg. Nekem úgy tűnik, inkább a körülmények a problémásak, és nem te magad.
2009. aug. 28. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
édesanyád csak aggódik érted ennyi.
2009. aug. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!