Dinnyétől lehet hasmenést kapni?
A dinnyétől persze, hogy lehet, ha sokat eszel belőle.ezért is fogyaszt, sok benne a víz, kevés a rost és gyors lesz tőle az anyagcseréd.elsősorban nem attól függ, hogy milyen régi, mindenképpen hashajtó, mert szinte csak vízből áll.
22l
De nekem alapjában véve semmi bajom nem szokott lenni a dinnyétől még ha meg is eszek egyszerre egy felet.
Most meg nem ettem mást délután, úgyhogy csak arra tudok gondolni... Kijött egy adag, de szerencsére úgy érzem nem lesz folytatása.
Azt nem értem, hogy ha sok benne a víz, akkor miért hashajtó. Ha nagyon szomjas vagyok, képes vagyok meginni egy liter ásványvizet. Mégsem megy tőle a hasam. Legfeljebb sokat kell utána pisilnom.
26/l
És akkor, hogyhogy eddig nem volt ilyen problémám 26 évig, hiába ettem éhgyomorra dinnyét???
Amúgy meg szerencsére nagyon hamar abbamaradt. Csak egyszer kellett kimennem a wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!