Más is küzd az idővel? Más is folyton el van úszva és versenyt fut az idővel?
Figyelt kérdés
Nekem ez állandó problémám, szinte ez a legrosszabb dolog az életemben hogy képtelen vagyok időben elkészülni, időre befejezni egy feladatot, van mikor az időmúlását szinte nem is érzékelem pl. eltelik fél óra és csak nézek hogy mi van, ne már ez csak öt perc volt...
borzasztó, pedig olyan pedáns és pontos vagyok magammal szemben, de a környezet meg csak úgy elsuhan mintha egy lassított felvétel lennék. Más is szenved ettől?
21/L
2013. jan. 6. 18:16
1/3 anonim válasza:
Én szimplán mesteri módon tudom elcsecni az időmet, hogy még 5 perc, na majd félkor, majd egészkor. Nevezhetjük lustaságnak. Hiszen végülis az.
2/3 A kérdező kommentje:
nekem 24 óra nagyon kevés, kb 48 kéne hogy olyan szinten legyek mint a többi ember.
2013. jan. 6. 18:23
3/3 anonim válasza:
Tényleg lustaság, és az h nem tud az ember gazdálkodni az idővel. Kell egy napi beosztás. Mondom én, aki szintén ezzel szenvedek :) Ez a "ráérünk arra még" mentalitás. Ezer dolgom van, most pl. 3 vizsgára készülök jövőhétre, mert lusta voltam előbb tanulni, addig halogattam, hogy most szívok vele. Be van osztva hogy napi mennyi tételt kell megtanulnom, de repül az idő én meg alig bírok hozzálátni. Pedig gyorsan tanulok, jók a jegyeim, de a halogatás, és az h rászánom magam a dolgokra egy örökkélvalóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!