Mit csináljak, ha egyszerűen folyton aludnom kell? részletek lent
Figyelt kérdés
nyári szünetben volt egy 6 hetes munkaviszonyom, ami nagyon húzós volt, mert éjszaka keltem és amikor hazaértem, délután 5körül már le is feküdtem aludni, aztán ahogy kezdődött a suli ez valahogy megmaradt, minden délután aludnom kell legalább egy órát, mert érzem a nyomást a fejemben, hogy fáradt vagyok. hétvégente egy nap többször is lefekszem, az alvás már olyan mint számomra mint az evés, és ennek ellenére éjszaka is rendesen alszom. hogy szoktassam le magam erről?2012. okt. 28. 10:22
1/1 anonim válasza:
Mozogsz eleget? Sportolsz valamit? Szerintem mozgáshiány. Próbálj meg egy délutáni alváskényszert átváltani valamilye - jó levegőn történő - mozgásra. Futás, kerékpározás, de egy nagy séta is elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!