Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A (z) ilyen típusu: Asus...

A (z) ilyen típusu: Asus K50ID-SX096D laptopom egyszerüen nem hajlandó dvd-t írni, miért? Részletek.

Figyelt kérdés

A legfőbb kérdés: Egyátalán képesnek kell, hogy legyen dvd-t írni a készülék? Tehát ha bevisszük a szervízbe akkor nem fognak kiröhögni, hogy nem is kell, hogy tudjon írni, mert nem író van benne csak olvasó..

Ahol én olvastam ott super multi- nak volt nevezve a meghajtó típusa. Az tuttommal azt jelenti, hogy képes írni, szval nem értem miért nem ír. Nero és dvd decrypterrel próbáltam írni mindkettő hibát ír ki. Pontosan valami I/O típusu hiba..

Tehát egy kicsit röviden tisztázva. Ennek a típusnak kellene írnia normális esetben, tehát a meghajtója képes írni dvd-t vagy nem. Másrészt mi ez a hiba, illetve mi lehet?

A laptop kezdettől ilyen, most 8-9 hónapos.

2011. ápr. 22. 17:49
 1/3 legendavagyok01 ***** válasza:
Természetesen tudni kéne írnia. Olvasni olvas? Cd-t esetleg ír? Szimulációs írást lefuttatva is ugyanez a hiba? És nem ártana pontosan tudnunk, mi a hibaüzenet?
2011. ápr. 22. 17:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Szóval: Igen volt szimuláció futtatva. De ugyan az a probléma mint rendes íráskor. Rámegyek ,hogy írás ( ha valós ha teszt jellegü a dolog) és egy pillanatmulva alul az elemző részlegnél feldob jó pár üzit, majd a végén egy ilyet , hogy I/O error.

CD írással látod még nem próbálkoztam, bár egy darab sincsen már egy pár éve nekem.

2011. ápr. 23. 08:09
 3/3 legendavagyok01 ***** válasza:
Ha esetleg van Daemon Tools vagy valami hasonló virtuális meghajtó telepítve, azzal összeakadhat.
2011. ápr. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!