Tampon vagy betét? (bővebben)
Figyelt kérdés
Kedden kell megjönnie és pont gyakszival kezdünk és tiszta fehérbe kell lenni:(mély lenne jobb szerintetek2009. aug. 27. 13:01
11/16 anonim válasza:
Én jártam már pórul, úgyhogy én mindig nagyon durván "felszerelkezek", ha suliban vagyok, ez kb. így néz ki: legerősebb tampont + kis vatta + betét.
Egyesek biztos hülyének néznek, de 3 óránként szoktam cserélni a legerősebb tampont és volt már hogy a vatta is kezdett átázni. :O
12/16 anonim válasza:
Nekem nem szokott erős lenni a vérzésem, úgyhogy én egy mini tamponnal és tisztaságival bőven elvagyok.
Esetleg tanácsolnám, hogy használj erősebb tampont, és tisztaságit. Nem tudom mennyire szokott megjönni neked, de egy vastagabb tisztasági (nem a vékonyabb slimeket kell keresni, hanem vannak az olcsóbb, de jóval vastagabb fajták) és egy "super" tampon biztos beválik. Egyébként, ha úgy gondolod, akkor minden szünetben cseréld ki őket, tudod, biztos, ami biztos!
13/16 anonim válasza:
Tampont + normál eü. betét. Én szoktam érezni az erősebb napokon, amikor megtelt a tampon. Lent, középtájon fáj a hasam, máshogy, mint amikor görcsöl. Akkor már tudom, hogy menni kell cserélni.
14/16 anonim válasza:
én tamponozok, de nekem még sosem ázott át- jade, eccer, az a flexi form, vagy micsoda, aminek olyan mintha lenne egyilyen műanyag borítása még. na az átázott. aztán váltottam a sima sárg eccerű ob-ra azóta jó.
15/16 anonim válasza:
szerintem biztonságosabb a betét.
16/16 anonim válasza:
Én egyszer úgy jártam, hogy megjött, nem volt nálam semmi, lenyúltam egy lányt tamponnal a plázába, de csak mini volt neki. gondoltam ezzel kibirom hazáig , ott teszek rendeset. de közben máshol aludtam, ott nem volt tampon, vasárnap révén bolt se, pénzem se :D szal délután 2kor jutottam haza, és akkor kezdett el szivárogni. Pedig erős menzim van, de ugy tűnik az OB tényleg tudja azt amit a reklámban elhitet. szóval tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!