Nagyon fáj a nyakam! Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Kb 2 havonta reggelre virradóan "becsípődik". Szörnyen fáj most is, alig bírom mozgatni..
Valami tanács?:(
15/L
2009. aug. 26. 19:46
1/11 anonim válasza:
Szerintem lehet rá kapni valami ízülti kenőcsöt!
Fastum gél, szerintem jó rá!
De lőtte kérdezd meg azért a patikust!
2/11 A kérdező kommentje:
Fastum gél pont van itthon, de az múltkor se volt jó rá, és akkor nem is fájt ennyire.. de majd fürdés után bekenem, háthaaaa most jó lesz..
2009. aug. 26. 19:57
3/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl magas a párnád?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon magas, de ez már másik párna, mert a régi hát tényleg nagyon magas volt..
Párna nélkül nem bírok aludni :( De azt hiszem ma az lesz...
2009. aug. 26. 20:00
5/11 A kérdező kommentje:
Ááááá egyre rosszabb, most már mind a két kezembe is sugárzik a fájdalom :SS
2009. aug. 26. 20:01
7/11 A kérdező kommentje:
Először háziorvos?
Nem szeretnék fél napot ülni a Heim Pálba :(
2009. aug. 26. 20:07
8/11 anonim válasza:
Pontosan ugyanez volt tegnap velem is! Megkértem anyukámat, hogy masszírozza meg, aztán pedig vizes törölközővel borogattam! Hát, úgy ahogy enyhült. Ma reggelre már nem éreztem.
9/11 A kérdező kommentje:
Kár, hogy anyum le se sz*rja.. :S
2009. aug. 26. 20:20
10/11 anonim válasza:
Azért valakit megpróbálhatnál megkérni a családból, hátha egy kicsit megmasszírozná a nyakad. Többet ér, mint egy hét Fastum gél-kezelés! (Arról a krémről egyébként sincsenek jó tapasztalataim.) Nekem az szokott beválni, hogy jó meleg vízzel egy kicsit ellazítom zuhanyzás alatt, és közben próbálgatom finoman mozgatni, a meleg víz alatt nem fáj annyira. És persze utána jó, ha valaki legalább pár percig masszírozza, mozgatja a nyakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!