Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 8 óra munka hétfőtől péntekig?

8 óra munka hétfőtől péntekig?

Figyelt kérdés

Hogy bírjátok?? Én már nem bírom, állandóan felkeni reggel 7kor, tömegközlekedni 40 percet, este 7-re hazaérni, mindezt a hét napjából ötször! És a munkahelyen nem is dolgozom 8 órát egyfolytában, max 4-et, a többit munkának látszó tevékenységgel ütöm el, és ehhez felkelni hajnal hétkor?? Ki találta ezt a 8 órás munkát ki, miért nem lehet nyugodtan aludni 9-ig :SSSS

Mérges vagyok.

Nem durva ez egy kicsit, hogy az 5 nap a hétnek az a 71%-a, 71%-át az életünknek munkával töltjük, nem rabszolgaság ez véletlenül???????

Meg áll az eszem.

2013. jan. 3. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy van munkád és nem azt kell enned, amit más a kukába dobott. Napi 8 óra munka nagyon is jó! Van aki ennek akár a dupláját ledolgozza egyhuzamban!
2013. jan. 5. 08:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a kérdezővel.

Szerintem ez az állapot már nem sokáig tartható.Az emberek nem bírják ezt ma már.Legalábbis egészségügyi károk nélkül nem.Ezt olyanok találták ki,akik egy percet sem dolgoznak(gazdagok).Egy nap remélem a leszármazottjaik szívják meg,mert embertelen,amit a világgal művelnek.Gyakorlatilag állatnak nézik az embert.

2014. márc. 16. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!