8 óra munka hétfőtől péntekig?
Hogy bírjátok?? Én már nem bírom, állandóan felkeni reggel 7kor, tömegközlekedni 40 percet, este 7-re hazaérni, mindezt a hét napjából ötször! És a munkahelyen nem is dolgozom 8 órát egyfolytában, max 4-et, a többit munkának látszó tevékenységgel ütöm el, és ehhez felkelni hajnal hétkor?? Ki találta ezt a 8 órás munkát ki, miért nem lehet nyugodtan aludni 9-ig :SSSS
Mérges vagyok.
Nem durva ez egy kicsit, hogy az 5 nap a hétnek az a 71%-a, 71%-át az életünknek munkával töltjük, nem rabszolgaság ez véletlenül???????
Meg áll az eszem.
1. Örülj, hogy csak 8 órát melózol van aki ennél jóval többet
2. Ha nem akarsz másnak dolgozni termeld meg magadnak a zabát meg a piát, akkor 24ezhetsz is hétfőtöl vasárnapig
"És a munkahelyen nem is dolgozom 8 órát egyfolytában, max 4-et, a többit munkának látszó tevékenységgel ütöm el"
Gondolom már tiltakoztál a munkáltatódnál, hogy ennek ellenére 8 órára járó bért kapsz.
Igen képzeld el művelnek földet is, önellátó lennek, ha lenne saját foldem! De a föld az az államé?? Az államé? Ki az? Nem is létezik, az nem fizikai lény, csak egy kitalált absztrakció. És ha veszek földet, arra engedély kell ha építkezni akarok rajta, a saját földemen. Akkor az mégsem a sajátom? Ha olajat találok a földem alatt az az államé lesz. Plusz adóznod is kell utána a nem létező államnak. Szóval ne gyere itt nekem ezzel.
Akikmeg többet dolgoznak 12 órát és hajnalban kelnek, csak egy kérdésem van, hülyék vagytok? Titeket már bekapott a mókuskerék, sosem szabadultok.
Ha horgaszni megyek engedely kell, mert a folyoban levo hal az az "allame" megint az allam, ki az'::::::::::
Ez a rendszer szar ugy ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!