Olvasgattam a kérdéseket, és egyszer csak arra bukkantam hogy a fiúk írták válasznak hogy ők szeretek a szép, ápolt női lábfejeket, lábakat. Nekem meg ápolt a lábfejem, de viszont elég széles, ez zavarja a fiúkat? (Több még lent) 14/l
mikor olvastam hogy azt írják hogy szeretik a szép lábfejeket, nagyon elszégyelltem magam :( mert a lábfejem ápolt, de nagyon széles, majdnem olyan mint egy férfinak :'(
egyébként az a szerencsém hogy cipőben teljesen normálisnak tűnik 39-40-es cipőt hordok, de zokniban vagy mezítláb elég feltűnő :/ ez zavarja a fiúkat? és ez ellen lehet valamit tenni?műtéti beavatkozással vagy akármivel, mert már évek óta nyomaszt ez a dolog és nem nagyon szeretném ha felnőttkoromban is folyton azon járjon az agyam hogy nehogy valaki észrevegye
Jééézusom, te lány, inkább menj aludni!! És ne nézegesd ezt az idióta oldalt.
Nekem meg negyveneggyes nagy tepsi lábam van nő létemre, és mégis akad "üldözőm" , szóval ne emészd magad feleslegesen ezzel a hülyeséggel!!
köszi utolsó ez elég megnyugtatóvolt :D
am első:nem hiszem hogy fel mernék tölteni képet xd :/
Szia kérdező! Lábfétisem van, privátban küldhetsz képet a lábadról ha szeretnél. Ha kell, megadom a mail címem, hogy ne kelljen feltölteni sehová a netre, hanem csak én kapjam meg. Megírom nekem tetszik-e vagy sem. :) Egyébként tényleg az összkép fontos. Ha valaki az alapján nem jön be, lehet akármilyen szép lába, nem fog tetszeni.
Kár egyébként, hogy már kicsit kinőttem a tizenéves korból. Ha egy tizenévesnek megemlítem a lábfétist, legtöbbször nyitott a témára, míg egy korban hozzámillő húsz év körüli lányt kérdezek erről, egyszerűen nem ír többet. Többek között ezért sem sikerült még egy lány lábfejét sem megtekintenem közelebbről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!