Alma savat csinál?
Figyelt kérdés
régóta küzdök torok problémával, mintha szét lenne marva a torkom, orvos nem látott benne semmit, gondolom enyhén van, vagy nemtudom, de állandó jelleggel érzem és kaptam quamatel savlekötöt, egy hete szedem bár eddig roszul szedtem mert nem azonos időpontban szedtem be,meg éhgyomorra... annyi a lényeg hogy tegnap már javult a torkom, nem is nagyon éreztem...mert ugye oda figyeelek hogy ne egyek füszerese kajákat se, viszont este almát ettem és reggel már úgy keltem hogy tisztára szétvan marva a torkom megint...mostis....alma a hibás???2012. dec. 30. 00:24
1/1 anonim válasza:
Mindenhol azt írják, hogy nem csinál, nekem mégis mindig felnyomja a savamat, sajnos le kell mondanom az almáról emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!