Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Azok, akik három műszakban...

Azok, akik három műszakban dolgoznak, hogyan tudnak aludni?

Figyelt kérdés

Én lassan másfél éve így dolgozok. Amikor délután kell menni semmi probléma nincs. De amikor reggel 7 előtt fel kell kelnem, akkor már nem megy olyan könnyen.

Most itthon voltam majdnem egy hétig. Ma öt óra alvás után felkeltem, este nyolckor lefeküdtem, azóta pedig csak hánykódok.

A munkahelyem nem stresszes annyira, általában nyugodt vagyok, itthon sincsenek különösebbek gondok, így ebből nem fakadhat. Ha reggel kell mennem dolgozni mindig ilyen vagyok. Mit tehetnék ellene, vagy azok, akik hasonló cipőben járnak, hogy tesznek ez ellen?

2012. dec. 28. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:

szia!

én 4 műszakban dolgozom. 3 nappal, 3 szabad, 3 éjjel, 3 szabad, hattól hatig mindig.

Az alvás elég jól megy, bár most szombat reggel ébredtem, utána semmi alvás, éjszaka meló. Vasárnap délelőtt 9-11 ig alvás, utána semmi, éjjel meló. Gondolhatod, hogy mennyire voltam fitt a munkahelyen...

Annyit megteszek, hogy amikor utolsó éjszakásból hazajövök, már nem alszok 8-15:30-ig, hanem csak délig kb, és így éjszaka jobban megy az alvás.

Most kezdtem különben 2 hónapja, még bele kell rázódnom. amúgy Jabil, Tiszaújváros...ha ez mond valamit neked.

Nappalosban 4:00-kor kelek, 4:40-4:50-körül indul a busz, 6-tól műszak. Akkor már este 21:00 a maximum, ameddig fenn vagyok. Muszáj aludni. Semmi tea, semmi koffeines dolog már estefelé.

2013. jan. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!