Mi értelme kedvességnek, a szerelemnek és a szexnek?
Biológiailag az utódnemzés a fajfenntartáshoz.
Egyébként meg saját vágyaid kielégítése.
"Aki b*szni akar, annak barátságosnak kell lennie"
- a szexuális kielégülés esetén
Ha nagy házat, jó kocsit akarsz.
Kedvesnek, barátságosnak kell lenned, hogy az érdeked szerint alakuljanak a dolgok. - Kapcsolatok kialakításához. Kapcsolati tőle=sok ember ismerete, köztük olyanok, akik hozzásegíthetnek a célodhoz.
Egyébként az emberek többsége ott veri át a másikat ahol csak tudja. Ezt tolerálni nem lehet és nem is szabad. Vissza kell adni. "Amilyen a mosdó..." alapon.
Szerintem nincs okod aggódni, én is voltam ilyen egy ideig. Aztán telt-múlt az idő, más szituációk jöttek, új iskola, munkahely, új lakótárs. stb. Mindig tanul egy kicsit az ember, mindig változik egy kicsit. Lesz idő, amikor fele ennyire fogod ezt így látni, hidd el jönnek majd új gondolatok, érzések, barátok.
Addig azt tanácsolom, csak legyél amolyan megfigyelő féle, ne zárkózz el senkitől, de ne vegyél részt mélyen az életükben. De azért legyél ott, szerintem a biztos semleges/ nagyon kicsit érdeklődő viselkedéssel embereket tarthatsz magad mellett, de a csalódástól megkímél.
Én most vagyok túl egy hasonló életszakaszon és csak annyit látok, hogy minden változik, én is.
Viszont ha lehet egy tanácsom, és nekem ez bejött, hogy ezekben a hónapokban ne add ki magad teljesen senkinek, ne állj ki az álláspontod mellett 100 %-ig.
Én néhányszor megtettem és valóban mindenki hülyének nézett, mert nyilván ők máshogy látják.
Amit 1-2 X elviseltem, de többet nem voltam rá kíváncsi.
Mert nekem ne mondja senki, hogy hülye vagyok, ha én most ezt ugyanolyan természetességgel komolyan gondolom, mint más azt, hogy a szerelem határtalan és egy életen át tart vagy mittudomén.
Szóval én kicsit visszafogtam magam, ha beszélgetni kell, vagy véleményt nyilvánítani. És beválik.
Türelmesen kivárom, míg jön egy új életszituáció, és mások más hatással lesznek rám, így talán egyszer hasonló lesz a véleményem az átlaghoz.
Nyilván most még kicsit bennem vannak ezek a dolgok, de hidd el már nem annyira. Én nagyon megértelek Téged!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!