Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Égő érzésem van. Úgy érzem,...

Égő érzésem van. Úgy érzem, égek. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Évek óta néha rámjön. Úgy érzem égek. a testem, főleg az arcom, a mellkasom. Mint mikor lázas vagyok. Néha kicsit magasabb a hőmérsékletem az általánosnál, néha nem. Mitől lehet ez, elég aggasztó!!

Köszönöm

lány,19

2012. dec. 27. 01:01
 1/4 A kérdező kommentje:
és néha kiver mellette a víz,néha meg fázom
2012. dec. 27. 01:02
 2/4 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad, lehet valami hormonproblémád van.
2012. dec. 27. 01:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű hőhullám, sokunknak van ilyen időnként. Igen, lehet hormon, de lehet vércukor-ingadozás, vérnyomás-ingadozás, frontérzékenység is.

Nekem akkor voltak ilyenek, amikor kezeletlen volt a szívritmus-zavarom, ha felidegesítettem magam, vagy korán keltem, hirtelen ébredtem, nem aludtam eleget. De nálam rendszeres jelenség volt. Minden felidegelésnél, majdnem minden felkelésnél.

Ha rendszeressé válik, akkor kezdj aggódni, vagy ha egyéb, kellemetlen tünetekkel jár.

2012. dec. 27. 01:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy alapos kivizsgálás Rád férne. :)
2012. dec. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!