Pszichológushoz kellene mennem?
Felettem levőnek magához illő neve van.
Ha ennyire súlyos akkor pszichológus. Ha ki is bírod mi biztosít, hogy többet ilyen nem lesz? Valami nagy
gondod lehet azt segít feldolgozni, nehogy később nagyobb bajod legyen belőle.
pszichológushoz mindenképpen menj el,és ne csak erre a 2 hétre,de ahogy átmentél másik suliba ugyanúgy folyamatosan járj el pszichológushoz,mert attólmég,hogy átmész másik ssuliba nem biztos,hogy jobb lesz,sőt fennáll a veszély,hogy még rosszabb lesz mint most a jelenlegi sulidban.ezért később is folyamatosan járjál pszichológushoz! Az sosem árt!!!!!
Én jártam már úgy,hogy átmentem másik suliba,mert nagyon rosszul éreztem magam,ezért átakartam menni,és végül nagyon megbántam,mert a másik suliban ezerszer rosszabb volt,depresszióba estem a másik suliban és én is szorongtam mindkét suliban egyaránt,de az új suliban még jobban,görcsöltek az izmaim,a gyomrom,a torkom összeszorult amikor suliba mentem,hányingerem volt és még be sem mertem menni,olyan járt az eszembe ,hogy meglógjak e miatt,nagyon rossz volt éjszakánként 1-2-3 órákat aludtam a 3óra már jó volt,alig tudtam aludni állandóan sirtam esténként,görcsölt a vádlim,valamikor az ujjam,nagyon rossz volt,azztán citromfü teázgattasm,hogy tudjak aludni,akkor már sikerült elaludnom kb 3-kor-4-kor
aztán amikor vége volt a sulinak,ballagtunk,akkor azért szorongtam nagyon,hogy mi lesz középsuliban,mert rosszabbra számitottam,és egész nyáron ezen járt az agyam,féltem nagyon,de mostz már azért egy-két fokkal jobb a suli,de járok pszichológushoz,te is menj el!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!