Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pszichológushoz kellene mennem?

Pszichológushoz kellene mennem?

Figyelt kérdés
A sulimmal nagy gondok vannak, sajnos félév előtt nem vettek át másik iskolába csak félév után vesznek át. Ha bizonyos tanárokra/tanórákra gondolok, egyszerűen összeszorul a gyomrom és a szívem máris a torkomban dobog. Volt, hogy reggel hányingerrel mentem iskolába, vagy remegve mentem be órákra... Nagyon kikészítették az idegrendszeremet! Ameddig át nem vesznek át valahova, addig kérlek segítsetek!! Mit tegyek? Menjek pszichológushoz? Megbeszéltem a szüleimmel, mellettem állnak és támogatnak, de nem segít. A barátaim is támogatnak, de ez ellen már nem tudok mit tenni.. Segítsetek!

2012. dec. 27. 00:35
 1/8 _Random válasza:
100%
Felevig mar csak 2 het. Bird ki valahogy.
2012. dec. 27. 00:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan menyj el egy pszichologushoz, én is elmentem(ugyan nem ilyen okbol)de szerintem nagyon sokat tud segiteni.
2012. dec. 27. 00:43
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Ha már a suli is így kikészít, hogy fogsz boldogulni akkor, ha dolgoznod kell és nem tartanak el a szüleid? Inkább ezen gondolkozz el először. Nem kell ide pszichológus, csak egy éretlen gyerek vagy.
2012. dec. 27. 00:57
 4/8 anonim válasza:
94%

Felettem levőnek magához illő neve van.

Ha ennyire súlyos akkor pszichológus. Ha ki is bírod mi biztosít, hogy többet ilyen nem lesz? Valami nagy

gondod lehet azt segít feldolgozni, nehogy később nagyobb bajod legyen belőle.

2012. dec. 27. 02:34
 5/8 anonim ***** válasza:
a hányinger és a remegés,hasfájás,összeszorult gyomor,esetleg izom ,gyomor görcs ilyen esetben a szorongást jelzi.
2012. dec. 27. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:

pszichológushoz mindenképpen menj el,és ne csak erre a 2 hétre,de ahogy átmentél másik suliba ugyanúgy folyamatosan járj el pszichológushoz,mert attólmég,hogy átmész másik ssuliba nem biztos,hogy jobb lesz,sőt fennáll a veszély,hogy még rosszabb lesz mint most a jelenlegi sulidban.ezért később is folyamatosan járjál pszichológushoz! Az sosem árt!!!!!

Én jártam már úgy,hogy átmentem másik suliba,mert nagyon rosszul éreztem magam,ezért átakartam menni,és végül nagyon megbántam,mert a másik suliban ezerszer rosszabb volt,depresszióba estem a másik suliban és én is szorongtam mindkét suliban egyaránt,de az új suliban még jobban,görcsöltek az izmaim,a gyomrom,a torkom összeszorult amikor suliba mentem,hányingerem volt és még be sem mertem menni,olyan járt az eszembe ,hogy meglógjak e miatt,nagyon rossz volt éjszakánként 1-2-3 órákat aludtam a 3óra már jó volt,alig tudtam aludni állandóan sirtam esténként,görcsölt a vádlim,valamikor az ujjam,nagyon rossz volt,azztán citromfü teázgattasm,hogy tudjak aludni,akkor már sikerült elaludnom kb 3-kor-4-kor

aztán amikor vége volt a sulinak,ballagtunk,akkor azért szorongtam nagyon,hogy mi lesz középsuliban,mert rosszabbra számitottam,és egész nyáron ezen járt az agyam,féltem nagyon,de mostz már azért egy-két fokkal jobb a suli,de járok pszichológushoz,te is menj el!!!!!!

2012. dec. 27. 10:32
 7/8 A kérdező kommentje:
A mostani sulimban ezt az váltotta ki, hogy a tanárok nap mint nap megaláztak minket 30 ember előtt, nagyon bunkók velünk és nem veszik tudomásul, hogy emberek vagyunk mi is. Ha valamire rákérdezünk, akkor leüvöltik a fejünket, megaláznak és abból feleltetnek amire rákérdezünk.. Nem az összes tanárom ilyen, csak a nagy része....
2012. dec. 27. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Minden esetre én azt tanácsolom,neked,hogy akkor is menj el pszichológushoz,ha jobb lesz a helyzet,nem árt
2012. dec. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!