Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A doki szerint vírusos a...

A doki szerint vírusos a torkom. Na de szerintem ez cifrább annál. Mi lehet a baj és meddig tart? Többi lent.

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött torokfájással. Utána száraz köhögés, tüsszögés. Ez 1-2 nap volt. 4 napja viszont lázas vagyok, nem nagyon meg le 37,3 alá nappal sem (éjjel viszont vígan 38,5 körül). Köhögés már hurutos és úgy érzem, kiszakad a tüdőm. Kezdetben jobb tüdőfél úgy szúrt, hogy nem tudtam feküdni. Az szerencsére elmúlt. Orrfolyás is elindult kb 3 napja. A gond az, hogy nem látom a végét. Mikor lesz vége????? Ja, ízérzés, szaglás nuku! Karácsonyi menü segítséggel készült el :(((.
2012. dec. 25. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg kellene hallgatni a tüdődet, lehet, hogy a vírusos torokfájás legyengítette a szervezetedet, és felülfertőzödött baktériummal. Elképzelhető, hogy kaptál egy tüdőgyulladást, vagy mellhártyagyulladást, azért szúrt a jobb tüdőd, és ezért van fenn a lázad. Ha a köhögés hurutos, szintén lehet ettől, illetve lehet hörghuruttól is, de annak ez a hurutos-felszakadós már a végső szakasza. Mindenképpen menj vissza a dokihoz, ha vége az ünnepeknek, akkor is, ha elmúlik a lázad, hogy meghallgassa a tüdődet, láttam én már nénit, aki 1 évig lábon hordta láz nélkül a tüdőgyulladását, csak közben egyre gyengébb és gyengébb lett, 2 hétig infúzión volt a szanatóriumban. Jobbulást kívánok!
2012. dec. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!