Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikor hat a gyógyszer?

Mikor hat a gyógyszer?

Figyelt kérdés
Régóta tartó torok panaszom (maró érzés) Folyamatosan érzem hogy ingerli valami a torkomat :S Kaptam savlekötöt a fül orr gégésztől, aki egyébként nem látott semmit a torkomban, Quamatelt irt fel, 4napja szedem, mikor fog enyhülni a tünetem?

2012. dec. 23. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
1-2 napnak el kell telni . Nem azonnal ható minden gyógyszer.4 nap után már lehet rá számitani .
2012. dec. 23. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát még semmi...ugyanugy ingerli a torkomat valami :((((((((((((((((((((((((
2012. dec. 23. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Talán valami más lehet mert a quamatel nagyon jó gyógyszer. Esetleg az adagot kéne növelni?

A gyomorsavra nagyon jó a salvus víz is.

2012. dec. 23. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Ha refluxod van, azt éppen savhiány okozza. A Quamatel ugyan ártani nem fog, de sokat nem is használ. Az étkezéseddel lehet gond. Olvasd el a googlin a refluxot. Én menj el a háziorvoshoz. Szerintem a te betegséged emésztőszervi, és nem orr-fül.gége.
2012. dec. 23. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, tavaly keződött az egész, egyébként a refluxot nem savhiány okozza, hanem savtúltengés:) Nekem tavaly ilyenkor nagyon sok volt a gyomorsavam marta a gyomromat, azóta érzem hogy ég a torkom, nem foglalkoztam vele és már úgy érzem szétmarta a torkomat, most felirták nekem ezt a quamatelt, amit 3hónapig kell szednem....én úgy tudom kell neki idő mire enyhülnek a tünetek, és helyre jön a torkom...
2012. dec. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!