Segítség, úgy érzem lelkileg nagyon könnyen kiborulok. Mit tegyek?
19 éves srác vagyok, és már mint említettem elég könnyen elvesztem a fejem. Néha teljesen jól érzem magam, tanulok napi 1-2 órát, szórakozok, teljesen nyugodt vagyok egy darabig azonban mindig valamiért rámtör hirtelen a szorongás, teljesen üresnek érzem magam unatkozok, evészavaraim lesznek, rengeteget eszek, iszok nyugtatókat szedek unalomra, szorongásra. Hirtelen minden átmenete nélkül úgy érzem nincs értelme élnem, nem is tudom miért küzdök nap mint nap, elvesztem a céljaimat, nem találom a helyemet és olyankor viszont elég keményen csúszok lefele a lejtőn.. Majd amikor ezen túl teszem magam változó akkor újra jól érzem magam, majd ki csattanok, barátaimmal avgyok, szórakozok discozok azonban szinte időzített bomba vagyok és attól rettegek hogy mikor omlok össze megint és amit felépítettem azt romba döntsem pár pillanat alatt..
Iszok citromfű teát, valerianat szedek néha xanaxot járok pszichológushoz is de nem tudok tenni semmit ezellen. Van esetleg valamilyen tipped hogy ez mi lehet? vagy gyakori ez és nem is kell különösebb jelentősséget tulajdonítani ezeknek a tüneteknek??
Nálam is teljesen ugyanezek jöttek elő... Totál ideges leszek adott pillanatban, a következőben pedig totál nyugodt. Írj privátot, beszélgessünk...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!