Nem értem, és nem tudom mi ez, másnál előfordult már?
Figyelt kérdés
Ha izgulok, és közben aktívan mozgok, nem kell sok, elég kb fél óra, és 2 percenként olyan érzés, mintha valaki bivaly erősen belecsípne az oldalamba. Ez általában versenyeken fordul elő. Lehet a rossz légzés miatt? Vagy csak fáradtság? De néha nagyokat szoktam közben ugrani, ami egy táncversenyen mondjuk angol keringő közben nem néz ki jól. :-S2009. aug. 21. 15:28
1/1 anonim válasza:
Szia! Nálam csak régen fordult elő ez de én is csak izgulással magyaráztam magamnak. Aztán részt vettem mindenféle versenyen, számos fellépésen meg volt egy csomó vizsgám is és már nem izgulok semmiért. Azzal is "segítettem" magamnak hogy bebeszéltem nem lesz semmi baj, kitűnő teljesítményt fogok nyújtani stb. Tehát szerintem próbáld ki azt amit én tettem nálam nagyon bejött :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!