Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Unokatesóm bevett 30x0,25 mg...

Unokatesóm bevett 30x0,25 mg Frontint és egy üveg bort ráivott, mi baja lehet tőle?

Figyelt kérdés

Mikor ideértem elég fura volt, ezért kérdeztem, mi van vele, és akkor bevallotta, de nem akarja, hogy orvost hívjak, azt mondja, nem lesz baja tőle.

Szerintetek mi történhet? Nem vagyok nyugodt

2012. dec. 11. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy gyomormosás lehet nem ártana neki. Amit leírtál, az 7,5 mg, az nem súlyos túladagolás, fektesd le aludni. Holnapra jól lesz mosás nélkül is. De emlékezni nem fog semmire.
2012. dec. 11. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja meg tömj bele ételt, úgy lassabban szívódik fel a gyógyszer.
2012. dec. 11. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:

akkor azt mondjátok ne legyek megijedve?

Csak mert kicsit beparáztam, mert dülöngélt, meg belassult, és eléggé elakadozott a nyelve :S

Próbáltam "megtömni", de azt mondta, nem kér enni, meg engem is el akart küldeni, de egyedül van otthon, nem lenne jó ötlet, ugye?

2012. dec. 11. 14:32
 4/7 Raffi ***** válasza:
Én a te helyedben felhívnám a mentőt. Ha valaki ilyen hülyeséget csinál, az megérdemli,hogy egyszer emberére akadjon, és elmenjen a kedve az egésztől. Legközelebb mit vesz be, ha nem lesz otthon frontin?
2012. dec. 11. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Baja nem lesz semmi komoly, de ne hagyd egyedül! Tényleg nem kéne ilyeneket csinálnia.
2012. dec. 11. 14:43
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 11. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2013. febr. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!