Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pszichésen lehteséges?

Pszichésen lehteséges?

Figyelt kérdés
be lehet úgy pánikolni valamin,hogy több napig nem tudok felkelni az ágyból,mert annyira szédülök levert és gyenge vagyok?Ha felállok olyan bizonytalan minden.Szorongok,hogy elájulok.És hányingerem is van.

2012. dec. 9. 11:02
 1/3 A kérdező kommentje:
aki pánikbeteg volt ilyesmi dolog veletek?
2012. dec. 9. 11:33
 2/3 anonim válasza:
Lehetséges. Ez maga a pénikbetegség. Ok nélkül szorongasz egy lehetséges következmény miatt. Kérdés mitől tartasz ennyire? Érdemes lenne orvoshoz menni... először háziorvos, majd ő beutal valahova.(neurológia, pszichológus)
2012. dec. 9. 11:58
 3/3 anonim válasza:
Nagyon is lehetséges. Nálam legalábbis így kezdődött a pánikbetegség. Viszonylag gyorsan kijött, szép fokozatosan rosszabbodott. Bocs, nem megijeszteni akarlak csak nekem ez volt a tapasztalatom. Másfél évig kínlódtam levertséggel, szédüléssel, szorongással és az ájulástól való félelemmel. Bár ezek az enyhébb tüneteim voltak csak...
2012. dec. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!