Miért vagyok még mindig rosszul? Tegnap voltam véradáson (ez volt az elsö) és azota nagyon rosszul vagyok.
Figyelt kérdés
Ott csak szédültem, adtak vizesborogatást meg minden, jobban is lettem, de az auto felé menet már megint rosszul lettem és hánytam is elég sokat. Ez tegnap délután volt, azota is alig tudok pár lépést megtenni, annyira szédülök és hányingerem van. Normális ez? Mit tudok tenni, hogy enyhüljenek a tünetek?2009. aug. 18. 07:17
1/1 anonim válasza:
Pihenj, igyál sokat, ha rosszabbodna menj dokihoz, bár szerintem elmúlik magától.
Én is szoktam vért adni, egyszer volt nekem is hasonló, reggel adtam vért és estére lettem rosszul.
Másnapra kialudtam. Azóta is megyek véradásra, hiszen kibírtam.
Az is lehet, hogy enélkül is rosszul lennél, ki tudja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!