Miért vagyok folyton rosszul? 12/L
Figyelt kérdés
Először is 12 éves lány vagyok,és 6.osztályos.
mostanában annyira nagyon szétszórt vagyok,rosszul alszok és ideges vagyok szinte minden miatt. ez úgy kb.2 hónapja van.
előtte sem voltam jó alvó,de most különösen nem. Már csak gyógyszerrel vagyok képes elaludni (persze nem olyan rendes gyógyszer,csak homeopátiás készítmény).
Az iskolában nem tudok figyelni,a tesi órákon képtelen vagyok mozogni.
Ráadásul minden miatt izgulok,már előre stresszelek ha felelnem kell egy órán,tehát ilyen apróságokon is.
Nem érzem jól magam egyszerűen.
Anyunak felvetettem az ötletet,hogy menjünk pszihológushoz,de szerinte kár kidobni ennyi pénz,ha nincs komolyabb bajom.
Nem bírom tovább.
2011. nov. 13. 19:14
1/1 anonim válasza:
Akkor neked kéne az iskola pszichológussal felvenni a kapcsolatot. Vagy ha nincs ilyen akkor a nevelési tanácsadóba kérhetsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!