Van erre valamilyen gyógymód? Toroktisztító vagy valami? Egyáltalán mi lehet ez?
Ugyan miért kéne ezt szégyellned? Hát pont az ilyenek miatt mennek az orvoshoz. A betegség vagy elváltozás nem jellemhiba!
Javasolnám a fül-orr-gégészetet. Nem tudom kell-e beutaló de érdemes lenne megnézetni a hangszálaidat, a garatot. Lehet ez valami légúti fertőzés, allergia stb.
Nem dohányzol véletlenül?
Szerintem nyugodtan menj el ezért vannak az orvosok.És hidd el meg fogja érteni. Én is megértettem pedig nem vagyok doki. Ha így elmondod az jó lesz érteni fogja!
Igen ez valami makacs váladék. Ezt valami lappangó fertőzés termelheti szerintem, amitől a szervezet szabadulni akar de nem vagyok orvos.
Szerintem lehet, hogy kapsz rá valami gyógyszert, köptetőt, antibiotikumot.
Én is sokat krákogok hangszálra és sokat fújom az orrom is de nálam pl. elég hűvös van mert gyűlölöm a meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!