Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan ébredjek, vidáman,...

Hogyan ébredjek, vidáman, kipihenten, energikusan?

Figyelt kérdés

Ha sokat, ha keveset alszok, mindig fáradtam, mogorván ébredek. Ha pedig valami zajra (autó, lábas csörömpölés, beszéd, mosógép, kutya ugatás…stb) ébredek fel, akkor ölni tudnák, nagyon ingerült leszek.

Mitől lehet ez? Tudtommal, jól alszom, és nem kell altatott szednem hozzá.

Van megoldás, hogy frissen, kipihenten ébredjek, hogy jól induljon a napom?

(bezzeg a párom, mosolyogva ébred, te energiával, hogy csinálja?)

Hasznos tanácsokat kérek, komolyan.

2009. aug. 15. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ja én is kérem a tanácsokat.. nálunk pont ez van.. akkor sikerül jol ébrednem, ha tudom hogy az nap valami jo fog történni. pl megyünk valahova vagy ilyesmi, amig a kávémat meg nem iszom, nem lehet hozzám szolni.. a párom meg ki van virulva akkor is ha rossz napja lesz.. nem is értem.. mondjuk nálunk ő horkol, én erre sokat felébredek, és nem vagyok annyira kipihent..
2009. aug. 15. 19:30
 2/10 anonim válasza:
100%
Füldugó, igazi jó minőségű, rengeteget segít! Olyan, hogy szinte semmit nem enged át. Lehet, hogy éberen alszol a zajok miatt, csak nem tudsz róla. Nekem bevált.
2009. aug. 15. 21:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Készítettem alváshoz füldugót. De attól, hogy az a fülembe van, még nem biztos, hogy van mély alvásom.

Szóval nekem nem vált be, mert füldugó használatával is morcosan, fáradtan ébredek.

2009. aug. 15. 22:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én elsö vagyok.. viszont én ki fogom probálni.. de hogy ébredsz az orára reggel?
2009. aug. 16. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig füldugóval alszom, de egyébként amióta az eszemet tudom, én soha nem ébredtem kipihenten, jókedvűen. Pedig a gyerekek általában úgy szoktak, na én már akkor se voltam erre képes. Én úgy vagyok vele, hogy ilyen tipus vagyok, nem igazán foglalkozok már ezzel.
2009. aug. 18. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
enis ugy ebredek mint a mosott kaka:-(es gyengen, nem ertem, valoszinuleg vitaminhianyod is lehet,szedj multivitamint, szerintem az befog valni,esetleg beres cseppeket c-vitaminnal,azis sokat segit.igaz idovel...esetleg menj kivizsgalasra lehet,hogy bajod van vagy nem tudom,remelem segitettem.
2009. aug. 18. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam v. hallottam,próbálj meg mosolyogva elaludni,(gondolj valami pozitv élményre,eseményre...) és reggel is vidáman fogsz felkelni;)Az se mindegy milyen kedélyállapotban hajtod a fejed álomra..!Vagy ha mélyen akarsz alduni,ajánlok egy gyógynövénytea keveréket,1:1 arányban macskagyökér,komló,citromfű keveréke ezt hagyod 10 percig állni forró(nem felforralt!) vizben és megiszod!Úgy fogsz aludni mint akit lelőttek;)Legalábbis nálam ez bevállt!!
2009. aug. 18. 22:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Aludni jól tudok, csak morogva, ingerülten ébredek.

2009. aug. 18. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én bajom, hogy imádok aludni. Reggel még ha már 10-11 óra is van, sokszor képtelen vagyok kikászálódni az ágyból. Munkából eleinte sokszor elkéstem, mert elaludtam. Hiába csörgött az óra, álmomban lenyomtam. :( Ja, és ha engem felkelt valami zaj, én is nagyon pipa tudok lenni!!!
2009. aug. 19. 00:21
 10/10 anonim válasza:

Úgy fekszem le, hogy elalvás előtt átveszem magamban, mi jót fogok csinálni holnap, miért érdemes fölkelnem.

Ezen kívül nem húzom el a függönyt éjszaka, így amikor fölkel a Nap, én is frissen és kipihenten ébredek az alvásidőtől függetlenül. (jó, ha 4 órát aludnék, akkor nyilván nem, de az ritka)

2009. aug. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!