Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Menstruáció után rosszullét?

Menstruáció után rosszullét?

Figyelt kérdés
Kimaradt az előző hónapban a menstruációm (kiszokott), és múlthét szombaton jött meg. Előző nap iszonyatos migrén tört rám, rémálmok, levert a víz stb. Így szombaton megjött, szerdára elmúlt, vagyis nem menstruálok már, de továbbra is rosszul vagyok. Tegnap megint fájt a fejem, rosszakat álmodok, rossz kedvem van stb. Lehet ilyen a menstruáció után?

2012. nov. 17. 11:38
 1/3 anonim válasza:
szerintem keresd fel a háziorvosod,valami baktériumról lehet szó,vagy a hormonok:S
2012. nov. 17. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
hormon lehet, sírhatnékom van, világvége hangulat, rossz közérzet, és még mindig fáj kicsit a mellem, meg rámtör a fejfájás :S De normális ez a menzesz után 7 nappal? Mindig is szar volt a ciklusom, van h 1-2 hónapig kimarad, ez elvileg nem baj. De olyan nyomott vagyok :S
2012. nov. 17. 21:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, és most mielőtt megjött vagy 1 hónapon át kínoztak a PMS tünetek :S ugye mert az előző menzesz elmaradt...konkrétan a mellem szakadt le :S
2012. nov. 17. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!