Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is ilyen ideges, feszült...

Más is ilyen ideges, feszült mostanában?

Figyelt kérdés
Legszívesebben egész nap csak kiabálnék, csapkodnék, mint egy idióta. Persze nem teszem, de érzem, hogy gyűlik a feszültség és rosszabb lesz... 24 évesen még itthon élek, anyuval, testvéremmel meg a nagyapámmal egy nagyon kicsi házban. Tesóm kb minden mondatával fel tud idegesíteni, teljesen máshogy gondolkozunk, mindenről más a véleményünk. Nagyapám meg pláne, nagyot hall, nem tehet róla, és jó ember, meg minden, de egész nap üvöltve hallgatja a kossuth rádiót, a szoba ajtaját nyitva hagyva, mindig nekünk kell odamenni, hogy legalább ajtón keresztül nem olyan hangos. De emellé tesóm meg nézi a tv-t, két felől jön a zaj, és kb ez csak engem zavar. És rengeteg kismillió dolog van még, de nem kezdem el mind leírni...csak 4 órás munkám van, nagyon nehéz mást találni, így a költözés is kb vmi álom marad... és ne kezdjétek el mondani, h másnak még rosszabb, mert attól nekem nem lesz jobb. Vki még hasonló érzésvilággal? :D
2012. nov. 12. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Normális ebben a korban. Szeretnél egy kis magányt, magánt életet, hogy legyen saját életed de így nehéz. Én is így vagyok. 22 éves vagyok itthon élek és minden apró dolog felidegesít. Sokszor üvölteni tudnék, sőt már gondolkodtam hogy kéne egy boxzsák :D na jó nem :D De szerintem úgy mond normális ez az érzés.. Én még munkát sem találok nálam ez is plusz feszültséget ad :S
2012. nov. 12. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó, örülök akkor, h nem vagyok egyedül :D Kitartás, bármelyik nap változhat valami...:) De most még nagyon nehéz.
2012. nov. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!