Felszínes alvás. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom ilyen vagyok. Nagy nehezen elalszom, de utána képes vagyok a leghalkabb suttogásra felébredni. Mit tehetnék? Kollégiumban vagyok, ergó sosem tudok normálisan pihenni, és csak három hónap múlva megyek albérletbe. A természetes dolgok nem segítenek vagyis meleg mézes tej, citromfű, a valeriana meg se kottyant, sőt általában a seduxen se hat (igaz abból eddig csak kettőt ettem, mert nem akarok rászokni). Van valakinek ötlete? Valami hatásos de nem függőséget okozó altató vagy gyógynövény vagy akármi? Vagy milyen orvoshoz tudnék ezzel fordulni?
19 éves lány vagyok
2012. nov. 7. 16:30
1/2 anonim válasza:
Egy multivitamint tudnék neked ajánlani, mert ahogy olvasom eléggé stresszes is vagy. Nem viccelek! Segíteni fog, hidd el.
2/2 anonim válasza:
Vitaminok, rendszeres sport, és nyugi. Ugyan így voltam. Koliból leléptem, beiktattam minden egyes napra egy órás fárasztó tornát, előtte, utána tanultam, rendszeresen étkeztem, és egy év alatt helyreállt. Szerintem a sport nagyon sokat segít. Viszont van olyan is, aki egyszerűen rossz alvó. Ez esetben az éjszakai felkelés ellen nem sokat tudsz tenni, de a nyugtatókat semmiképp nem ajánlom. Attól nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!