Fáj a fejem, mit vegyek be?
Figyelt kérdés
Diclofenac, paracetamol kilőve. Apranax kilőve, Algopiryn se jó, allergiás vagyok ezekre.2009. aug. 10. 23:53
1/4 anonim válasza:
Mielőtt bevennéd, igyál egy nagy pohár vizet!,+ esetleg egy kávét, és menj ki friss levegőre! Lélegezz mélyen! Masszírozd meg a nyakad, a fejed tetejét. Feküdj le 10 percre és lélegzz mélyen.Nekem ezek hamarabb segítenek, mint a gyógyszer.
2/4 anonim válasza:
Cataflam az egyetlen ami működik nálam. Meg a kávé.. amit utálok.
3/4 A kérdező kommentje:
Cataflam az diclofenac... de azért köszi. :) Anno nekem is működött. Már voltam levegőn és masszíroztam is. Soha nem voltam fejfájós. :(
2009. aug. 11. 00:05
4/4 anonim válasza:
qualerin? nekem bevált. nem lehet migréned? akkor doki tud felírni jó fejfájáscsillapítót, nekem a Migea Rapid 200 mg-ost adta és bevált. de erős nagyon, és ha nem muszáj, nem veszem be. főleg, hogy a qualerin fél óra alatt segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!