Szétmegy a fejem. Nagyon fáj. Mit vegyek be?
Én Advilt szoktam. De ha nincs otthon, akkor borogasd, hideg vizes törcsit rakj rá, feküdj le, próbáld elterelni a gondolataidat, esetleg próbálj meg elaludni (tudom, nehéz..nekem sem szokott menni). vagy masszírozd a halántékodat, ne gépezz, ne tévézz, ne erőltesd meg:)
jobbulást!!
szia!
a csukló masszírozása az ütőér felett finom körkörös mozdulatokkal nekem mindig segít! egy természetgyógyász mutatta a módszert. szerintem érdemes kipróbálni. és természetesen pihenés fontos
mérd meg a vérnyomásod, lehet az miatt fáj.
egy ismerősöm a fejfájásra mindíg fekete kv-t ivott cukor nélkül citromlével. ez mindíg segített neki!! nem finom de állítólag hatásos!
Két módszer van, nekem is gyakran van migrénem:
1. egyél valami erősen cukrosat, lehet a leesett cukor miatt is, és feküdj le egy csendes sötét szobába 1-2 órára.
2. 2 db Rubofen bevétele, az mondig azonnal hat.
Jobbulást!
Utolsó vagyok:
Még valami:
Ha nem vagy egyedül, kérd meg a család valamelyik tagját, hogy hátul a tarkódat erősen maszirozza át. Vagy elől a halánték két oldalát, az is jó. Kellemesen csökkenti.
Köszönöm a tanácsokat.
Egyedül vagyok a babámmal itthon, ő már alszik, igy még ügyeletes patikába sem tudok elmenni valami gyógyszerért. Nem is baj, ha e nélkül is el tudom mulasztani a fájdalmat.
Szerintem igy sorban próbálok ki mindent és ki is kapcsolom a gépet!
Jóéjt és köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!