150-200 Fing sok egy napra?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm napi 150 akár 300 fingot is elnyom egy nap, én úgy hallottam napi max 30 az átlag eresztés egy embernél.... Ti mit gondoltok?2009. aug. 10. 22:17
11/20 anonim válasza:
60 körül jön nekem naponta, bár ha kell lesz nekemis 150 :DDD
15/F
12/20 anonim válasza:
Én úgy kb. 25-öt fingok naponta, de a sima puk-pak-osokat is bele számolom. Amúgy lehet hogy a rekeszizmával csinálja!!!!! :-)
13/20 anonim válasza:
hát neked már "zöldkártya" kell mint a kocsiknál...és tuti hogy sárga pecsétes lenne és csak fél évre kapnád meg:D
14/20 anonim válasza:
Én inkább fekete pecsétet adnék rá. :)
Még soha nem számoltam, de napi 3-4 max 5-nél nem nagyon szoktam többet produkálni.
15/20 anonim válasza:
ha 1nap ennyit fingassz akkor nem fulladsz meg?? :D
16/20 anonim válasza:
Egy egészséges ember átlagba 14x fingik naponta.
17/20 anonim válasza:
az az ismerősöd véletlenül nem te vagy? XD
18/20 anonim válasza:
Soknak tűnik. De ezek szerint én is jócskán az átlag felett vagyok. Kb 15 percet bírok ki durrantás nélkül. Azaz napi 100 nálam is meg van.
19/20 anonim válasza:
Az szép lehet. Vannak fingós videók youtube-on ahol a bizonyos emberkèk nagyon sokat finganak és vannak köztük gyerekek is. Valaki kajak vissza tudja szívni a pukit aztán újra kiereszti de ez inkább bèlbetegsèghez vagy laktózèrzékenységhez lehet köthető sztem 😀
20/20 anonim válasza:
Halljátok olvasva a kommenteket meg jött a kedvem a fingáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!