150-200 Fing sok egy napra?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm napi 150 akár 300 fingot is elnyom egy nap, én úgy hallottam napi max 30 az átlag eresztés egy embernél.... Ti mit gondoltok?2009. aug. 10. 22:17
1/20 anonim válasza:
Nekem a 30 is sok.300nal kornyezetszennyezesi adot is kivetnek mar.
2/20 anonim válasza:
Azt hogy Öngyulladása lesz mint a kenny - nek
Baaszkii Kennyt kicsinálták! SZEEMETEEEEK !!
3/20 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ hogy mekkora a térfogata egy "nyomásnak" ha pl nyom egy 6 másodperces ropogósat akkor az hánynak számít? 50 nek?
Ki kéne számolni légköbméterre egy napi termését és akkor könnyebb lenne megítélni :)
4/20 A kérdező kommentje:
Hát figyejj szokott néha ien 5-6 másodperceseket noymni ezeket 1-nek számojjunk ( a rekord 9 másodperces) de igy is össze jön 150 szal...
2009. aug. 10. 22:54
5/20 anonim válasza:
Szokta számolni? Nekem a napi 5is sok.
6/20 anonim válasza:
uhh ez nagyon durva! valami gond biztos van az emésztésével
8/20 anonim válasza:
úristen:D:D:D az sok,de méghozzá nagyon.!
9/20 anonim válasza:
Nézz utána neten vagy kérdezz meg egy orvost. Napi 17 az egészséges, mennyiségtől függően (bár nekem még ez is sok). Ha így nézed, ez rengeteg. Meg amúgy is. Én már orvoshoz mentem volna.
10/20 anonim válasza:
gyüjtsétek be valahogy, és télen nem kel gázszámlát fizetni, vagy akár elmhet gázművekhez dolgozniXD am téllegt sok sztem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!