Mit tegyek, ha erősen izzadok hónaljban?
Figyelt kérdés
Télen nyáron izzadok egyaránt, mit lehet tenni, ha már minden féle izzadásgátló terméket kipróbáltam???2012. okt. 29. 20:08
2/4 anonim válasza:
velem ugyanez a helyzet. nyáron a számítógép előtt ülve úgy, hogy meg sem mozdulok, 18 fokos szobában derékig leizzadok. télen annyit izzadok mint a normális emberek nyáron. nálam a solutio antisudorica félig-meddig bejött, így már csak feleannyit izzadok mint amennyit szoktam. gyógyszertárakban lehet kapni egy kis üvegcsében, vattára kell önteni pár cseppet és fürdés után bekenni magad vele. remélem neked használ!
3/4 anonim válasza:
Nekem a stiftek jobban beváltak mint a dezodorok de embere válogatja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, anyósom gyógyszertáros és kicsit tart az aluminium tartalom miatt, de majd kipróbálom, ha valami gáz lesz abba hagyom... spray dezodorokat nem is használtam soha, stifteseket használok, de a Vichytől az AVON-on át a Kristályos tömbös (nem tudom mi a márkája) izzadásgátlón... minden félét használtam már :( mondjuk én 98 %- ban hónaljban izzadok meg egy kicsit háton, máshol nem. Köszi a válaszokat :)
2012. okt. 30. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!