Miért izzadok állandóan ennyire?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és ölég ciki, hogy nagyon izzadok. Amikor meleg van nem merek felvenni színes felsőket. Csak feketében vagyok és fehérben. Naponta 2 is szoktam fürödni. Minden órában használok izzadásgátlót. Mindent kipróbáltam már garnier, rexona stb... De semelyik sem hat. Semelyik osztálytársam sem izzad, ők nyugodtan felvesznek neon színű felsőket én meg a szokásos feketékben vagyok. Mit lehet tenni az izzadás ellen. Legalább ne ennyire izzadnék.2012. okt. 7. 10:20
1/2 anonim válasza:
Solutio Antisudorica. Nekem ez segített 3-4 nap használat után. Patikában kb. 600 forint.
2/2 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a bajom 16 eves vagyok és mar lassan 5 éve szenvedek elmulik ez valaha senkinek sem merem elmondani mert ciki:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!