Nagyon izzadok, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Mire otthonról eljutok az iskoláig gyalog (nincs más lehetőségem), majdnem 25 perc séta úgy, hogy nem sétálok gyorsan, sőt, mindenki más le is szokott előzni. Borzasztóan érzem magam, amikor beérek, és nem merem levenni a kabátomat sem, mert meglátszik az izzadtság.2012. okt. 27. 20:28
1/4 anonim válasza:
A kérdés az, vajon egy hatékony izzadásgátló dezodor rendszeres használata ellenére történik-e mindez?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, természetesen.
2012. okt. 28. 15:00
3/4 anonim válasza:
Úgy gondolom hasznos lenne orvost felkeresned. Nem kell szégyenkezned miatta. Ha te mindent megteszel annak érdekében, hogy jólápolt legyél, talán meg kellene keresni a probléma gyökerét. Hallottam már ilyenről, hogy van aki a legnagyobb higénia miatt is szenved ettől.
4/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
hasonló kérdés, ide már leírtam a válaszom, remélem neked is segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!