Miért izzadok ennyire? Mit tudok tenni? (több lent)
Teljesen mindegy milyen a hőmérséklet, akkor is izzadok. De csak a hónaljamnál. Ha színes pólót veszek fel rögtön ott van egy, sőt két tenyérnyi folt. Sajnos szaga is van, pedig használok három féle izzadásgátlót. Mindegy hogy suliban otthon, ülök, állok, fekszem akkor is izzadok. Fel szoktam venni színes pólókat, mert az a divat, de egy perc és ott a folt. Már néhány o.Társam megjegyezte ezt, hogy büdös vagyok meg hogy undorító a folt. Lehet hogy befolyásol vmit, hogy nagyon szőrös a hónaljam, de kipróbáltam már csupaszon és úgy még jobban foltos voltam.
16/f
Fokozott izzadást fiatal korban,főleg a hónaljban jelentkező
izzadást,az apokrin mirigyek fejlődése,fokozott működése okozza.Fokozott verejtékezés még előfordul pszihés problémáktól is . A szorongás is gyakran jár izzadékonysággal .A súly többlettől is lehet,mert nagyobb terhet jelent a szervezet számára.Az izzadás a test hőmérsékletének a szabályozása
A mellék vesék nem kielégítő működése szintén kiválhat
túlzott izzadást .A fokozott izzadás a 21 éven aluli fiatalok 48% érinti.Használj erősebb szag közömbösítő
szert,de ne feledd ez csak tüneti megoldás .A dezodorok
a izzadást nem csökkentik ,csak a szagot közönbösitik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!