Hány órakor szoktál felkelni és lefeküdni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 08:19
1/18 anonim válasza:
nem tudom eléggé rászoktam hogy hajnali 2-3 mig fent vagyok és ebédig alszom :((
2/18 anonim válasza:
10körül fekszem le(+/- fél óra) és nyáron 8-9körül kelek,suli időben 6:20körül :D
14/L
3/18 anonim válasza:
Általában éjfél körül fekszem le.Reggel 6-kor fel kelek,hogy reggelit,és uzsonnát csináljak a páromnak,fiamnak,majd vissza fekszem aludni kb.3-4 órát.Olyan 10 vagy fél 11-kor kelek ismét..
4/18 anonim válasza:
éjfél-kettő között fekszem, felkelni általában 10-11 között szoktam, de pl múlthéten reggel 6 kor keltem, ma meg nyolckor.
5/18 anonim válasza:
Éjfél körül fekszem és ha itthon vagyok 9-10 körül kelek, ha dolgozom 6-kor.
6/18 anonim válasza:
Ha suli van akkor 10-kor fekszem, de 5:35 kor kell kelnem, mert bejárós vagyok. Szar ügy, mert szeretek sokáig aludni, lustálkodni, dehát ez van! :)
7/18 anonim válasza:
ált.éjfél-három között és alszok 10ig ha meg suli van akkor 7kor kelek.
13/l
8/18 anonim válasza:
Általában 11- kor fekszem +/- 1 óra, és hajnal 4-kor kelek.
9/18 anonim válasza:
Este 9 körül fekszem és reggel 5-kor kelek.
10/18 anonim válasza:
11-kor fekszek ált., és sajnos 6:18-kor ébredek, de gyakran van, hogy 6:50-ig is az ágyban maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!