Általában egy férfi hány óránként megy el wcre? (kis dolog)
Figyelt kérdés
Én 19 éves férfi létemre 1,5-2óránként kell elmennem,és ez aggaszt egy kicsit,ezért kiváncsi lennék másoknak hogy megy ez :(2009. aug. 9. 22:58
1/4 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi folyadékot viszel be. Bár a fiúk nem nagyon tudják visszatartani, inkább sűrűbben járnak. Az én párom is kb. ennyi időnként megy, ő 28 éves. Fel a fejjel, nem vagytok víztorony! :D
2/4 A kérdező kommentje:
köszi,meg nyugattál egy kicsit :) !
2009. aug. 9. 23:08
3/4 anonim válasza:
én is 28 vagyok és férfi ! én hidegben télen egy órában akár kétszer is !! nyáron a sok izzadás miatt napi 3-4szer !!! urologusnál is jártam mert rentkivül zavar ez , de mondta öltözzek fel jól , mert én hütöházban raktáros vagyok !! Gyógyszert is írt , de nem segit !! hát ha menni kell menni kell ...!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!