Mit csináljak a derekammal?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat voltam kint,mert szedtem a diót .Nem vagyok megszokva a hajlongáshoz se ,ráadásul a derekam is átfázhatott ,mert gyengén öltöztem .Amikor futok vagy már nagyobb megterhelést csinálok mondjuk fát vágok vagy valami ilyesmi elkezd minél jobban fájni.Amúgy így ha ülök nincs nagy baja,ha masszírozom van egy pont ahol fáj.Amikor mentolos krémet kennek rá ,és mozgok az nagyon enyhíti a fájdalmat .Mi lehet vele ?Mitől javulhat a derekam ?2012. okt. 25. 14:19
1/1 anonim válasza:
nekem a torna a legjobb rá.
3 gyakorlatot szoktam.
1.
halyattfekszek a lábaimat felhúzom,de a talpam a földön marad és nyomom fel a hasam amennyira csak tudom aztán vissza.és ezt 4x30 szor csinálom.
2.talpon állva előre hajlok derékszögbe és vissza eszt is sokszor,jó reggelt gyakorlat a neve.
3.nyújtott lábbal megpróbálom állva a talajt a tenyeremmel megérinteni aztán kiegyenesedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!