Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a derekammal? Meghúzó...

Mi lehet a derekammal? Meghúzódott? Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Szombat este kezdődött amikor azt vettem észre, hogy ha előre hajolok vagy lehajolok valamiért nagyon szúr jobb oldalt a derekam. Ez azóta tart, sőt mára rosszabb lett. Jöttem haza suliból gyalog és út közben is többször szúró fájdalmat éreztem ugyanott.
2011. febr. 15. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van. Valószínűleg lumbágó. Nézz utána google-ban. Sajnos kezelni nem igazán lehet. Én kaptam pár szurit a gerincemhez, az segített két hétig. Ha tényleg lumbágó, akkor számíts rá, hogy bizonyos időközönként előjön majd. Nálam egy másodperc alatt jelentkezik és volt már úgy, hogy a folyosón összeestem a fájdalomtól. Mivel nem volt otthon senki, a hűtőbe kapaszkodva szedtem össze magamat. Menj el azért orvoshoz is, mert adhat fájdalomcsillapítót meg elküldhet gyógytornára.
2011. febr. 17. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!