Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ezek minek lehetnek a tünetei?

Ezek minek lehetnek a tünetei?

Figyelt kérdés
Először gyengeségérzés, érzem h alig ver a szíve,..aztán lezsibbad a két karom, a mellkasom, a lábam is sőt kicsit a szám is.. aztán ez elmult, de rámjött ilyen izomremegés görcsösen mindenütt a mellkasomban a combomban az izmok mint mikor a hidegben begörcsöl; hidegrázás, lassú pulzus, nehézlégzés. Orvosnál voltam, semmit nem derített ki, hogy mitöl lehetett.. 5napja vol ilyen, ma megint kezdődött a buszon ülve, de nagy nehezen legyőztem, telefonon beszéltem sokáig. Kétségbe vagyok esve, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen gyenge lettem..:(
2012. okt. 19. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
pánikroham
2012. okt. 19. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Juuuj.... stroke is lehet.... menj tovább!
2012. okt. 19. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz!!! ne házi orvoshoz!!! lehet kihordtál lábon egy strokeot!!! nem játék!! menj EKG-t nézess!!!!!!!
2012. okt. 19. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:

ekg-t kettőt is néztek, mindkettő jó volt. pánikroham nem lehet, utánanéztem, de nekem már napokkal előtte gyenge volt a szívem volt hogy kb 50es pulzusom ha lehetett.. előtte való éjszaka nem is tudtam emiatt aludni. délután meg utazás vissza a koliba, pakolás a sok nehéz cucc meg minden.. meg érzem, hogy hamar fáradok. nem tudom, milyen irányba mehetnék milyen orvoshoz.. :(

A stroke-ra nem is gondoltam, de végülis teljesen magamnál voltam, egyáltalán nem voltam zavart, a fejemmel sem volt semmi, ebből egyedül a zsibbadás illik rá, de az sem egyoldali volt hanem teljes :/

2012. okt. 19. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Okés, de attól még lehet az!!!

MR-t fognak csinálni, ha odajutsz. Mikor történt ez?

Egyébként zsibbadással az ideggyógyászatra utalt volna be egy komplett háziorvos.

2012. okt. 19. 23:00
 6/9 A kérdező kommentje:
múlt héten vasárnap volt ez, de ma megint visszatért majdnem de sikerült túlmenni valahogy rajta, most megúsztam :| de félek, szeretnék újra olyan erős lenni, mint ezelőtt a rosszullét előtt :(
2012. okt. 19. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Vérkép volt? Nekem volt egy súlyos vérszegénységem, akkor voltak ilyen tüneteim!

2012. okt. 20. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azonnal ki kellett volna hívnod a mentőt, amikor tegnap újra jött a tünet!!!!
2012. okt. 20. 19:59
 9/9 A kérdező kommentje:
volt vérkép, de nem az a nagyon részletes. de fehérvérsejt meg vvt az rendben volt. meg az elektrolit is elvileg.. de az csak a vért mutatja, a sejteket nem arra is gondoltam, hogy valami hiány.. vagy esetleg többmindenből. mentőt nem hívhattam akkor, egyrészt buszon voltam éppen hazafelé mentem a kollégiumból a vonathoz mentem, másrészt az egyetemet nem akarok otthagyni, mert mindenki bíztat még az eddigi orvosok is h ha úgy táplálkozok ahogy kell meg szedem a vitaminokat akk helyreáll nemsokára. nagyon bízok benne mert ez a gyenge ember ez nem én vagyok :((( voltam már nagyon lerobbanva fizikailag és még akkor is erős voltam. mostanra tette be az ajtót az eddig "önpusztításom", azt igyekszem helyrehozni minél jobban :(
2012. okt. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!