Mik a tünetei az arcüreggyulladásnak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 17:01
1/5 anonim válasza:
Lehet tünetmentes is. Kísérheti orrdugulás, hőemelkedés, láz, fejfájás, feszítő érzés az arcüregek területén, köhögés, rossz közérzet, füldugulás
2/5 anonim válasza:
Sajnos van/volt benne részem bőven:( Nálam orrgyök melletti, szem alatti és mögötti feszítés, orrdugulás, állandó erős fáradékonyság és nyugtalanság a tünetei. Lázam, vagy hőemelkedésem nem szokott lenni. Egyébként egyénenként változó.
3/5 anonim válasza:
Ha lehajoltam, akkor hasítóan fájni kezdett a fejem, arcom.
Igaz, ilyenkor arcüregöblítést kellett csinálni az orvosnak.
4/5 anonim válasza:
saját tapasztalat alapján: az arcüregeknek megfelelő helyen enyhén égető fájdalom, ami hajoláskor fokozódik, +fejfájás.
nálam nem volt szükség öblítésre, kaptam antibiotikumot, és a doki javasolta a napi kétszeri infralámpás kezelést. 1 héten belül rendbejöttem.
5/5 anonim válasza:
előző vagyok
kiegészítésképpen: infra napi 2x 10 perc, s még annyi, hogy én időben felkerestem az orvost, máskülönben sokkal kellemetlenebbül is elsülhet a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!