Arcüreggyulladásnak milyen tünetei vannak?
Szia! Köszönöm!
Igazából nem tudom, hogy lehet-e az a kicsimnek, de ma elkezdtem aggódni, mert fájlalta az arccsontját, de ahogy visszakérdeztem azt mondta, hogy mégsem fáj. Nem tudom, az orra folyik egy kicsit, és most ez a ma esti elszólása alapján kezdtem gyanakodni. :-( nagyon remélem nem erről van szó.
Szia! Az én kisfiamnak az idén 3-szor volt!:-(
A fülét fájlalta, mert arra sugárzott ki a fájdalom a füle felé. Megállás nélkül egész nap köhögött és folyamatosan hányt.A gyerekorvos nem nagyon tudja megállapítani(az enyémet gyomorrontással kezelte) ezért már másodszor a fülészetre vittem, ott egyből röntgenre küldtek ami kimutatja.
Sziasztok!
Köszönöm szépen! Talán nem arról van szó, ma nem panaszkodott, nyomásra sem fáj neki, nem köhög, "csak" az orra folyik, de az már 3 hete folyamatosan. Szívom, sprayzem, és ma vettünk egy infra lámpát. Holnap azt is bevetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!