Ez mitől lehet? Elég gusztustalan problémával fordulok hozzátok.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy múlt héten beteg voltam, nagyon nagyon megfáztam. Most egy 2-3 napja jobban vagyok, kezdek köhögni, szakadozik fel ami levolt rakódva. Viszont azóta nagyon rossz ízt érzek a számban, nem is tudom mihez hasonlítani. Amikor köhögök feljön egy csomó cucc, aminek örülök, viszont van, hogy érzek a torkomban ilyen kemény csomókat, eddig azt hittem, hogy kaja maradék, bár magam sem értettem mit keresne az ott, de szerintem a nyelőcsövemből jöhet, és annyira rossz íze van, hogy múltkor is majdnem hánynom kellett tőle... Úgyhogy arra már rájöttem, hogy attól érezhetem a számban azt a fura ízt, talán mintha valami poshadna, vagy nem is tudom. Tudnátok nekem segíteni, hogy mi ez? És hogy tudok a leggyorsabban kigyógyulni ebből? Pénteken amúgyis mennem kell majd orvoshoz, de addig is tudni szeretném, hogy mi ez. Köszönöm a segítséget előre is!2012. okt. 10. 17:07
1/2 anonim válasza:
Légcsőhurut, az a gyulladás okozta nyálka. Nagyon jól gyógyítja a vöröshagymahéj-tea mézzel. A vöröshagyma héját feltépkeded kicsikre, hideg vízben főni, 2-3 perc forrás után lezárni. Hagyni hűlni, finom melegre. Melegen leszűrni+kis méz bele (anélkül is jó ízű, nem hagyma, más:)
2/2 tetris válasza:
Ha megnézed a torkodat, akkor láthatod, hogy kis fehéres csomók vannak a manduláidon. Ezeket tüszőknek hívják, és gennyes gócok a torkodban. Folyamatosan ürülnek ki, ettől rossz a szád íze.
Bevallom, néha nekem is szokott lenni, és néhányszor már sikerült kinyomni a torkomban egy-egy tüszőt a fogkefe nyelét odanyomva. Csak nagyon oda kell figyelni, nehogy az ember elhányja magát.
Ha még mindig gennyes a torkod, akkor pénteken még nem fog iskolába engedni a doki, valszeg maradnod kell még utána is pár napot otthon.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!