Mennyi az ideális pulzus szám? Szédüléssel, gyengeséggel összefügg?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre, hogy napközben elég gyakran szédülök. A Pulzusom nyugalmi állapotban 110 körüli délután 140 körül szokott lenni. Mostanában elég levert vagyok gyengének érzem magam és nehezen tudok odafigyelni a dolgokra (baromi feledékeny lettem...) 21 éves vagyok rendszeresen mozgok. Elmentem a háziorvoshoz ő 108-as pulzust mért...meghallgatta a szívemet és beutalt a kardiólógiára a beutalóra szívzörej van írva. Ídőpontot a kardiológián csak december végére kaptam, addig nem lehetne valamit kezdeni ezzel a szédülékenységgel és fáradtsággal? Nagyon nehéz így dolgozni, pedig próbaidőn vagyok és jó lenne a maxot hozni, de így egész nap tök hulla és lassú vagyok :( .... Szedek vitaminokat (magne B6 és Supradynt) de eddig nem sok hatásúk volt (a 3 hét alatt)2012. okt. 8. 12:33
11/15 anonim válasza:
nem tudsz lefeküdni egy órával előbb?? :/
12/15 A kérdező kommentje:
Sajna így érek haza úgy hogy nem :(
2012. okt. 8. 21:41
13/15 Multipack válasza:
Sziasztok! Lenne egy nagy kérdésem,tudom hülyén hangzik majd, =(pajzsmirigybeteg beteg vagyok,nagyaból április óta ,ezeket a gyógyszereket szedem methothyrin,frontin xanax, huma-pronol,mennyire befolyásolják ezek az én vérnyomásom? kezdek bepánikolni,sokszor ezeket az értékeket mérem,és szédülök,fáj a tarkom,stb, 117/69/67, 122/67/63, 131/63/60,100/58/63. de a 100 as vérnyomás igen jellemző,. Tanácsot kérhetek? Válaszotok köszönöm szépen előre is! Régebben 122/88/78 ilyesmik voltak...
15/15 anonim válasza:
Ápoló vagy és a gyakori kérdéseken teszed fel a kérdést,hogy mi az ideális vérnyomás? Kérlek áruld el, hol tanultad a szakmát, csakhogy oda ne menjek és próbáljam elkerülni az összes ápolót aki ott tanult ahol te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!