Mennyi az ideális pulzus szám? Szédüléssel, gyengeséggel összefügg?
72 az ideális...ha alacsony a vérnyomásod, akkor ez emelkedik...
csodálom, hogy élsz :D
60-80 között normális, a tied RENGETEG!!! Nem csodálom, hogy rosszul vagy. A vérnyomásod rendben?
Viszont: nem csak a szivedtől lehet. Nálam 96-100 körüli pulzussal már néztek pajzsmirigyet is.
Természetesen mindefajta koffein kerülendő, kávé, kóla, tea is. Legalábbis addig, amíg ki nem derül, mi a baj.
Az átlag pulzusszám 72 körül mozog nyugalmi állapotban. Sportolóknak ennél alacsonyabb, edzetlenekben magasabb, de a 108 már nem normális nyugalmi állapotban, valóban ki kell vizsgálni. Valószínű van összefüggés, mert azért vagy fáradékony és azért szédülsz mert az agyad nem kap elég oxigént, meg a szerveid sem, és ezért erőlködik a szíved, próbál kompenzálni.
Vérnyomásod normális?
Sok minden lehet a háttérben
Nekem 125 körüli amikor egy helyben ülök:D
Egy kis mozgás, és egyből 140.
Nekem napi 8-10 kávé az alap:D
Vérnyomásom is 140 körüli.
Én is 21 vagyok.
a 100-120 nem számít valami magasnak sem, ekkora pulzussal 120-30 lenne normális.
Ha rendszeresen mozogsz plane alacsonyabb pulzus kellene, hogy legyen.
Alszol eleget??
és akkor több időd marad aludni.
Nekem is ez volt most, pár napja többet alszok, mint eddig és máris jobban érzem magam. HA ez se segít, vizsgáltass pajzsmirigyet, vagy még ezer oka lehet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!