Mit tehetnék az ellen, hogy magam alatt vagyok?

hát én erre azt tudom mondani, h majd idővel jobb lesz.
bár én a te helyedben szedném a sátorfám és én hagynám el a férjemet. jobban éreznéd magadat tőle, attól h te mentél el, és nem ő hagyott el. egy idő után pedig leszmajd erőd a bepasizáshoz és találsz egy sokkal értékesebb embert, mint a férjed volt.

Kezét csókolom/szia :)
Nem akarok okoskodni, csak belegondoltam hasonló esetben, mit tennék. Elsősorban összetörnék, ha elveszteném a bizalmamat a páromban. A nyugtatókat semmi esetre sem ajánlanám mivel teljesen letompítanak és semmi jót nem tesznek. Volt már "szerencsém" egy éjszakát síró kicsikkel tölteni amikor egy ismerősöm sok nyugtatót vett be és mentőt kellett hívni.Szóval ez az utolsó amit ajánlanék. Van magne-B vitamin, amit apa is szed, mert olyan a munkája, hogy állandó terhelés és stressz alatt dolgozik. Itthon sem tud lazítani, alvászavarai vannak, hétvégén is felkel 4 kor és hasonlók. Szóval ez az egyik amit ajánlanék, a magnesium. A másik az az hogy tölts minél több időt a gyermekeiddel, mert ilyenkor fontos hogy a közeledben legyenek. Te is erőt meríthetsz belőlük, nem csak fordítva :) Próbálj meg bármilyen fórumon kommunikálni emberekkel akik már átestek hasonlón. az én családomban és ismerettségi körömben is több hasonló eset történt. 14-18 éves koromban én is nagyon magam alatt voltam... Olyan szinten kikészültem idegileg, hogy minden reggel gyomorgörccsel keltem, pánikrohamaim voltak és hasonlók... Aztán segíthet még az is, hogy valamilyen hobbit keresel ami, ha percekre is de elvonja a figyelmedet a dologról. Bepasizni szerintem csak akkor érdemes ha már ez az egész dolog lezárult köztetek. Amúgy csak újabb problémát és terhet csinálnál magadnak és a gyerekeknek vele. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy ilyen lelkiállapotban jó pasit néznél ki magadnak. Talán még az is segíthet ha ismerőseiddel programokat szerveztek. Nem muszáj diszkózni, mert akkor nem figyelhetsz a gyerekekre, de egy grillezés, bográcsozás közös strand is megteszi :) Ott legalább nézheted a pasikat is ;) Remélem nem haragszol, hogy ilyen hosszan írtam :) Minden jót neked :) Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!