Hánytam, mit tegyek?
Írtam a házit, és egy laza mozdulattal lehánytam a könyvemet minden előjel nélkül. A könyvem persze menthetetlen.
Nincs itthon senki, mama csak fél hatkor jön haza (csak csütörtökön dolgozik így).
Menjek az orvosomhoz, az ügyeletre, vagy egyenesen a kórházba?
Remegek, szerintem hőemelkedésem is van. Darabosat, nagyot hánytam.
15/L
Ez még nem gond, feküdj le.
Nekünk ősszel-tavasszal jön menetrendszerűen a hányós-hasmenéses vírus, 3-4 nap és elmúlik.
Ha hasmenésed is van, ne vegyél be semmit, hanem aminek ki kell jönni, az jöjjön.
Ha nem jön több taccs, akkor is pihizz, készítsd ki lavórt-törölközőt.
A következő órákban egy-egy kortyot igyál, ne többet, akkor se, ha szomjas vagy. Csak kortyonként, mert ha egyszerre ledöntessz egy nagy pohárral, az az én gyerekeimnél garantáltan hozza akövetkező hányást.
Ha éhes leszel, ropit kéne rágcsálnod, ha van otthon Coca cola, akkor egy-egy kortyot (orvos tanácsolta!)
Ja, és holnap felejtős a suli.
Ha jobban vagy, estére pirítós, sóba-vízbe főtt krumpli, lehetőleg holnapra is valami kímélős kéne.
És így el ne indulj sehová!
lehet, hogy csak valami rosszul esett a pocakodnak... ha vírus, akkor lehet majd folytatás..
A hányás nem vészes azért, de tényleg ledönti az embert a lábáról. Teljesen normális a remegés is, hogy alig állsz a lábadon. Most tényleg csak pihizz.
Hülye lennék, ha kimennék a 17°C-ba :)
Most kicsit jobban vagyok, legalább a remegés elmúlt, de most mérek hőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!